“op de wind heb je geen invloed, wel op hoe je je zeilen zet”

De rode draad in mijn werk is: mensen en processen faciliteren om ze te laten ontdekken, ontwikkelen en groeien. Daarbij zet ik drie talenten in: het creëren van een veilige, vertrouwde setting, het bieden van een duidelijke structuur & het stellen van de juiste vragen. Ik ben een geboren verbinder.

Ik heb ervaring in de rollen van projectmanager, procesbegeleider, facilitator, trainer, coach, verbinder. Ik heb vooral ervaring in non-profitorganisaties (cultuur, maatschappij, onderwijs, overheid en zorg).  

Wat ik goed kan en graag doe is: mensen in hun kracht zetten, ze begeleiden bij het ontdekken, ontplooien en toepassen van hun potentieel, zowel individueel als in groepen.

hoe? creatief, flexibel, integer, authentiek, verbindend, gedegen, rustig, out-of-the-box, ondernemend, uitdagend, uitnodigend, betrouwbaar, rolvast.

wat? procesbegeleiding van ontwikkelingsprocessen, co-creatieprocessen, crowd-sourcing en (creatieve) teamprocessen, gespreksleiding, moderatie, coaching bij persoonlijke of professionele ontwikkeling, teamcoaching, katalysator.

Ik ben van nature rustig, vriendelijk, en kan goed luisteren, observeren en analyseren. In het werken met groepen heb ik oog voor wat zich aandient en kan ik daarop improviseren. Steeds met het doel voor ogen. Ik ben onbevangen, nieuwsgierig en als het nodig is confronterend.

Alberdingk Thijmstraat 27
3532 VL Utrecht
post@robvandoggenaar.nl
06 2470 6216

No tags for this post.